ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ε.Πρεζεράκου: «Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας απίστευτη δύναμη – Οισυγκυρίες μας κάνουν να την ανακαλύψουμε»

Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για τα δυσάρεστα βιώματα που σημάδεψαν τη ζωή της

Ε.Πρεζεράκου: «Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας απίστευτη δύναμη – Οισυγκυρίες μας κάνουν να την ανακαλύψουμε»

Συνέντευξη παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της, την απώλεια της ανιψιάς της, αλλά και το ατύχημα που έζησε.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, η γνωστή αθλήτρια δήλωσε: «Νιώθω ότι όλοι στη ζωή μας θα βιώσουμε σίγουρα προκλήσεις. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα περάσει όλη του τη ζωή χωρίς προκλήσεις».

«Αυτό που καταλαβαίνω μέσα στα χρόνια είναι ότι δεν είναι η πρόκληση αυτή καθ’ αυτή που έχει σημασία, αλλά ο τρόπος που θα σταθούμε απέναντι σε αυτή. Αυτό είναι που μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι, να πορευτούμε και να ζήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που μπορεί ο καθένας», τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δήλωσε μάλιστα, πως η ίδια δεν είχε καταλάβει το πόση δύναμη κρύβει μέσα της, πριν αντιμετωπίσει κάποια εμπόδια.

«Δεν ήξερα ότι έχω τέτοια δύναμη μέσα μου, αλλά νομίζω πως δεν είναι προσωπικό μου γνώρισμα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας απίστευτη δύναμη και απλά καμιά φορά, έρχονται συγκυρίες και προκλήσεις που μας φέρνουν σε επαφή με αυτή. Δεν νιώθω δηλαδή, ότι είναι προσωπικό μου στοιχείο που δεν το έχει κανένας άλλος. Εύχομαι βέβαια να μην το ανακαλύψετε με τους τρόπους που το έχω ανακαλύψει εγώ, αλλά να πιστέψουμε σε αυτό», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως στη ζωή της έβαζε πάντα στόχους και της άρεσαν οι προκλήσεις και να της τυχαίνουν διαφορετικά πράγματα, όμως δεν περίμενε ποτέ ότι θα της τύχαινε κάτι που θα τη «βούλιαζε» έτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνεχώς στη ζωή μου, έβαζα στόχους και μου άρεσε να πετυχαίνω πράγματα, αλλά είναι διαφορετικό να σου τύχει μια πρόκληση η οποία μπορεί να σε κάνει πραγματικά να βουλιάξεις για πολύ καιρό μέσα και να μην μπορείς να βγεις από εκεί. Έχω πιάσει στο παρελθόν τον εαυτό μου να είναι σε αυτή τη λούπα της πρόκλησης και όχι σε αυτή που στρέφω πραγματικά, την προσοχή μου», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.