ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς 1-1: Γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στον Αγκιμπού Καμαρά

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς 1-1: Γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στον Αγκιμπού Καμαρά

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην εμφάνισε το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπο, όμως έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι “αλύγιστος” μετά το 1-1 με την εμφανώς καλύτερη Λουντογκόρετς.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο στην αρχή, με τους ερυθρόλευκους να απειλούν για πρώτη φορά. Στο τρίτο λεπτό ο Λαλά έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ωστόσο ο Μασούρας δεν πρόλαβε με κοντινή προβολή να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Γάλλος μπακ έκανε τη σέντρα, ο Χασάν έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Κάχλινα απέκρουσε την μπάλα.

Πρώτη τελική για λογαριασμό της Λουντογκόρετς ήταν στο 12ο λεπτό, ωστόσο το σουτ του Τεκπετέι, δεν ανησυχήσε ιδιαίτερα τον Τζολάκη. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Σωτηρίου βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Τζολάκη, όντας εκτεθειμένος. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός κίπερ του Ολυμπιακού έδειξε τα αντανακλαστικά του, σταματώντας τον Κύπριο φορ.

Ο Σωτηρίου ανάγκασε τον Τζολάκη να δείξει τα αντανακλαστικά του για μια ακόμα φορά, στο 26ο λεπτό, ωστόσο η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη, καθώς ο Τεκπετέι που τροφοδότησε τον Κύπριο φορ, ήταν οφσάιντ.

Μετά το 25′, η Λουντογκόρετς πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο υπόλοιπο του πρώου ημιχρόνου και έφτασε μια ανάσα από το γκολ, στο 33ο λεπτό.

Ο Κάουλι έκανε την κάθετη μπαλιά – τρύπα στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Σωτηρίου βγήκε απέναντι από την αντίπαλη εστία, ωστόσο ο Τζολάκης με έγκυρη έξοδο, έσωσε τον Ολυμπιακό με εντυπωσιακή επέμβαση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λουντογκόρετς να απειλεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ, λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τζολάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Λουντογκόρετς πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 50ο λεπτό. Ο Ντεσπόντοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Έλληνας κίπερ έπεσε στη γωνιά του, βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλά του, ωστόσο δεν κατάφερε να την απομακρύνει.

Οκτώ λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Χασάν βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας των ερυθρολεύκων, ωστόσο η κεφαλιά που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε από τον Καχλίνα.

Στο 62′ η Λουντογκόρετς έχασε μια ακόμα καλή στιγμή, ωστόσο το μακρινό σουτ του Τεκπετέι, εξουδετερώθηκε από τον Τζολάκη με σπουδαία επέμβαση.

Λίγα λεπτά, ο Μασούρας προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε από τον Καχλίνα, ο οποίος παραχώρηε κόρνερ.

Σταδιακά οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο, καθώς η Λουντογκόρετς ήθελε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ. Η κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 72ο λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν διαρκώς μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ στο 87ο λεπτό. Έπειτα από σουτ του Μαντί Καμαρά που κόπηκε από τους αμυντικούς. ο Αγκιμπού Καμαρά, πήρε την μπάλα στην περιοχή και με ωραία ενέργεια και τελείωμα έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Βούλγαροι έφυγαν ωραία στην αντεπίθεση με τον Ντεσπόντοφ, αυτός πρόλαβε τον Τζολάκη στην έξοδο, ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία, όντας από πλάγια θέση. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του Μάντεν, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν αρκετά παράπονα, καθώς άφησε ατιμώρητα, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Λουντογκόρετς.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μπα, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Κούντε, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν

Λουντογκόρετς: Καχλίνα, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοφ, Σόουζα, Γκονσάλβες, Μποτζί, Ντεσπόντοφ, Τεκπετέι, Σωτηρίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.