ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζονται οι επαφές Ολυμπιακού και Γ.Ροντρίγκες – Αναζητούν την «χρυσή τομή»

Συνεχίζονται οι επαφές Ολυμπιακού και Γ.Ροντρίγκες – Αναζητούν την «χρυσή τομή»

Λίγες ακόμη ώρες απομένουν για να ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές ελεύθερων και ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές του με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Γκάρι Ροντρίγκες, με στόχο να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές και ο παίκτης να υπογράψει σήμερα ή αύριο το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, υπάρχει η εκτίμηση πως η μεταγραφή θα γίνει και ο Ολλανδός εξτρέμ θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Τουλάχιστον εκεί τείνει η υπόθεση…

Σε ό,τι αφορά το αντίστοιχο θέμα του Δημήτρη Σιόβα, φαίνεται πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Εκτός του Ολυμπιακού, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ελληνικές ομάδες, ενώ υπάρχει και η περίπτωση τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως για να συμβεί αυτό θα ήθελε να έχει θέση βασικού. Κάτι τέτοιο, βέβαια, μετά από τρεις μήνες χωρίς αγωνιστικό ρυθμό δεν είναι διόλου εύκολο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.