Ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της A΄ Εθνικη΄ς κατηγορίας ποδοσφαίρου Ξενοφών Ρούσης, αποκάλυψε τις τρεις αλλαγές που θα γίνουν στο υγειονομικό πρωτόκολλο του πρωταθλήματος.

Τρεις σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στο νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της Α΄Εθνικής , όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής, Ξενοφών Ρούσης μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ1.

Ο κ. Ρούσης αφού χαρακτήρισε άδικο το μέτρο περί παρουσίας μόνο 1000 φιλάθλων μάξιμουμ σε κάθε ματς, δήλωσε πως οι τρεις αλλαγές θα ισχύσουν από την Δευτέρα (10/1) και είναι οι εξής:

– Πρώτον να αναβάλλεται αγώνας εάν και εφόσον υπάρχουν έξι θετικοί παίκτες και ο προπονητής μαζί, κάτι που δεν ίσχυε πριν.

– Να αναβάλλεται αγώνας όταν είναι δύο θετικοί γκολκίπερ (σ.σ. δεν ανέφερε τον συνολικό αριθμό των γκολκίπερ, που θα πρέπει να έχει μία ομάδα).

– Ομάδα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις της προτάθηκε να αγωνίζεται αφού περάσουν τουλάχιστον 3 ημέρες μετά το πέρας της καραντίνας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους διαιτητές, και τα τεστ τους, πρόσθεσε: «Οι διαιτητές και αυτοί υποβάλλονται σε τεστ τακτικά. Αυτοί, που είναι στους αγώνες 48 ώρες ή 24 ώρες με rapid test. Υπήρξε ύφεση και επετράπη το rapid. Τώρα έχουμε επανέλθει στο μοριακό. Δεν νομίζω ότι δεν περνάνε έλεγχο όποιοι πάνε στο VAR».