ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Έκραξε» την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ο Ντέμης: «Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει»! (βίντεο)

Την αποκαρδιωτική ΑΕΚ σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Έκραξε» την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ο Ντέμης: «Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει»! (βίντεο)

Βλέποντας την ΑΕΚ της Κυριακής ο Ντέμης δεν άφησε ασχολίαστη την πολύ κακή εικόνα που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» στην ήττα με 1-2 από τον Παναιτωλικό.

Ο παλαίμαχος φορ και πρώην πρόεδρος της Ενωσης έκραξε την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη για την εμφάνισή της στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Δικέφαλος γνώρισε ήττα-σοκ από το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, με τον Ντέμη να υπογραμμίζει πως δεν είδε ούτε ένα καλό δεκάλεπτο από τους «κιτρινόμαυρους» παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή Monday FC της NOVA:

«Ήταν η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δει, δεν είχε ούτε ένα 10λεπτο καλό κόντρα σε έναν ακίνδυνο αντίπαλο που ήταν ο Παναιτωλικός. Ο Παναιτωλικός μέχρι το 70′ ήταν ακίνδυνος, αλλά και η ΑΕΚ το ίδιο. Το ημίχρονο έπρεπε να λήξει 0-0, αλλά ο Ανσαριφάρντ έκανε μια εξαιρετική ενέργεια και γκολ. Μου έκανε εντύπωση ότι η ΑΕΚ ξεκίνησε με τρία στόπερ και γενικά η ΑΕΚ στήθηκε λίγο αμυντικά.

Αν ο VAR φώναζε τον διαιτητή θα έβγαζε κόκκινη στη φάση του Αμραμπατ. Πάει με τις τάπες. Οι άλλες φάσεις για το φάουλ στον Μάνταλο και το χέρι στην περιοχή του Παναιτωλικού, δεν βλέπω τίποτα, δεν θα έδινα κάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.