Ιωνικός – Παναθηναϊκός 0-1: Πέρασαν από την Νίκαια οι «πράσινοι»

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 0-1: Πέρασαν από την Νίκαια οι «πράσινοι»

Επιτέλους… διπλό για τον Παναθηναϊκό. Με το γκολ του Αϊτόρ πέρασε νικητής (0-1) από τη Νίκαια κι αφού άντεξε στην πίεση του Ιωνικού πέτυχε τη 2η εκτός έδρας νίκη στη σεζόν. Μόνοι 4οι οι πράσινοι.

Ο Ιωνικός ήταν εκείνος που πατούσε καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο και είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει. Το σουτ του Ντάλσιο έξω από την περιοχή και η κεφαλιά του Μύγα, πέρασαν λίγα εκατοστά μακριά από την εστία του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει το… φάρμακο για την εξαιρετική ανασταλτική συμπεριφορά των γηπεδούχων, οι οποίοι έκλειναν άριστα τους χώρους στο μεσαίο τρίτο και δεν επέτρεπαν στο Τριφύλλι να φτάσει με αξιώσεις κοντά στην περιοχή. Μέχρι και το 38’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις ένα μακρινό σουτ του Βιγιαφάνιες πάνω στον Χουτεσιώτη.

Σε εκείνο το λεπτό, όμως, μία στιγμή ποιότητας των πρασίνων ήταν αρκετή για να μπουν μπροστά στο σκορ. Από την γρήγορη κάθετη του Ρούμπεν, ο Καρλίτος έπαιξε 1vs1 με τον Τσιγκρίνσι εντός περιοχής, ο Βιτάλ πήρε μια κόντρα, έδωσε στον Βιγιαφάνιες, εκείνος πάτησε περιοχή, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και από αριστερά έβγαλε μια καταπληκτική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι.

Ο Αργεντινός μέσος έδωσε την μπάλα ιδανική τροχιά και ο Αϊτόρ με σουτ πάνω στην κίνηση… τίναξε το πλεκτό του Ιωνικού, με φοβερή εκτέλεση.

Οι συνθέσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιωνικός (Δημήτρης Βλάχος): Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Βαλεριάνος, Ντάλσιο (82’ Μάναλης), Κάνιας (82’ Ματσούκας), Λένις (67’ Κιάκος), Τουράμ (67’ Μάντζης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.