Για μια θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο Κυριακάτικο(15:00)  παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό στάδιο, μάχονται Τζιμπούρ και Αραβίδης. Την προηγούμενη βδομάδα άπαντες περίμεναν να δουν τον Αλγερινό στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης στην Κομοτηνή. Ο Πογέτ είχε διαφορετική άποψη, ξεκίνησε τον Αραβίδη και έδωσε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στον Αλγερινό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται να μην έχει αποφασίσει οριστικά, αν και ο 31χρονος φορ δηλώνει πανέτοιμος από κάθε άποψη. Ενδεχομένως στη σημερινή τελευταία προπόνηση να φανεί αν ο «άραβας» θα παραμείνει βασικός ή αν ο κόσμος της Ένωσης θα δει τον Τζιμπούρ ξανά με τους βασικούς, έπειτα από το παιχνίδι της πρεμιέρας που είχε επιφέρει τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Ρόναλντ Βάργκας παραμένει τιμωρημένος από την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου εξακολουθεί να μην βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Πογέτ.