ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Παναιτωλικός-Λαμία 2-2

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Παναιτωλικός-Λαμία 2-2

Ματς θρίλερ στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Λαμίας, έληξε ισόπαλο 2-2. Στο 97′ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι.

Η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας ουκ ολίγες κλασσικές ευκαιρίες όμως ο Κυριακίδης ήταν ανίκητος για να έρθειο στο 27′ ο Μάζουρεκ και με εκπληκτικό γυριστό σουτ να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Τελικά η Λαμία βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 74′ από τον Ντένις Επστάιν, όμως στο 88′ από λάθος της άμυνας ο Μάνα πέτυχε το 2-1!Ωστόσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Λαμία κέρδισε πέναλτι με τον Κυριακίδη να αποκρούει και τον Αντέτζο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει για το 2-2 στο 90’+7′!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνθέσεις
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Αργκους, Τσοκάνης, Ερικσον, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Ντίας, Ουίλιαν, Μοράρ.
Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο, Επστάιν, Καραμάνος,Μπαράλες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.