ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Α. Πασχαλάκης: «Στο γκολ του Ολυμπιακού η μπάλα ήταν άουτ»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Α. Πασχαλάκης: «Στο γκολ του Ολυμπιακού η μπάλα ήταν άουτ»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης με δηλώσεις του άφησε αιχμές για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ έστειλε το μήνυμα του, αναφέροντας ότι το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει.

Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδος, μίλησε μετά το ντέρμπι με τους Πειραιώτες στην Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την άποψη του πως η μπάλα ήταν άουτ στο γκολ των φιλοξενούμενων. «Τα ντέρμπι κρίνονται σε λεπτομέρειες δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ, ενώ είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Πιέσαμε ψηλά αλλά δεν τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά.

Για την άποψή του για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού: «Θεωρώ ότι η μπάλα είχε φύγει έξω αλλά πάνω στην ένταση της φάσης δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αλλά εφόσον η φάση έχει ελεγχθεί και έχει μετρήσει το γκολ τότε απλά χάνουμε το χρόνο μας. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά τίποτα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Θέλει πίστη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι ώστε αν καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε πέρυσι»

Για το διάστημα που ήταν εκτός δράσης: «Είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση το βλέπω εγώ και συμπαίκτες μου και χαίρομαι που με στηρίζουν. Όσο αναφορά το διάστημα που ήμουν εκτός προσπάθησα να βελτιωθώ σε κάποια πράγματα. Είναι μια περίεργη χρονιά αλλά η αυτοκριτική θα γίνει στο τέλος της χρονιάς για όλους».

Για την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων: «Εφόσον υπάρχει πίστη και ομογένεια θα συνεχίσουμε. Το βλέπω και στον εαυτό μου εφόσον ξεκινάω να αγωνίζομαι πάλι είναι σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν στα πλέι-οφ: «Είναι καλό να έρχονται αυτά τα παιχνίδι καθώς πραγματικά γεμίζει το γήπεδο το ζούμε περισσότερο και η προετοιμασία είναι πιο έντονη. Αν πρέπει να λέγεσαι πρωταθλητής θα πρέπει να παίζεις αυτά τα παιχνίδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.