ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Επηρεάζει την συμφωνία με τον Σ. Αραούχο ο κορωνοϊός

ΑΕΚ: Επηρεάζει την συμφωνία με τον Σ. Αραούχο ο κορωνοϊός

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο κορωνοϊός αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση Σέρχιο Αραούχο. Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να πέσει η ρήτρα του, αλλιώς θα ακυρωθεί η συμφωνία.

Η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και δη στον οικονομικό τομέα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πέμπτης στην ισπανική εφημερίδα «AS» οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού μεταβάλλουν τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο. Στο τραπέζι σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει πέσει η μείωση του ποσού της ρήτρας των 2.7 εκατ. ευρώ, ή ακόμη και η ακύρωση της συμφωνίας χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που σημαίνει ότι είτε η ΑΕΚ θα επιδιώξει μια συμφωνία με καλύτερους όρους και αρκετά μικρότερη ρήτρα και αν βρει… τοίχο στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, τότε θα κάνει πίσω. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη ένα μεγάλο συμβόλαιο σέντερ φορ, τον Νέλσον Ολιβέιρα που εισπράττει 1,2 εκατ.ευρώ ετησίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.