Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές για το τέλος της συνεργασίας με τον Γ.Δώνη

Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές για το τέλος της συνεργασίας με τον Γ.Δώνη

Σε προφορικό επίπεδο το τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκό ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.

Ο προπονητής των «πρασίνων» είχε επιβεβαιώσει πως στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν μερικά 24ωρα έπεσαν και οι υπογραφές για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Η σεζόν ολοκληρώνεται την Κυριακή, ωστόσο Δώνης και Παναθηναϊκός ήρθαν σε συμφωνία για το θέμα των οφειλομένων, αλλά και της αποζημίωσης για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του Δώνη, που δεν θα τεθεί σε ισχύ.

Ο Δώνης, σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συμφώνησε να λάβει μέχρι το τέλος του μήνα ένα μέρος των χρημάτων που του οφείλονται «πακέτο» (ποσό που ξεπερνά τις 700.000 Ευρώ) και θα εξοφληθεί υπόλοιπο σε δόσεις έως τον προσεχή Οκτώβριο. Μέσα στην εβδομάδα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σκοπεύει να κάνει μάλιστα το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να αποχαιρετίσει παίκτες και συνεργάτες και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους την τελευταία διετία.

Ενδιαφέρον από Ισραήλ και Βέλγιο για Δώνη

Για τον Δώνη υπάρχει ενδιαφέρον από την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, που αναζητά τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς κι εντός των ημερών θα μιλήσει με τους Ισραηλινούς, για να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρότζεκτ τους. Παράλληλα, ενδιαφέρονται ομάδες από το Βέλγιο, το Κατάρ και τη Σ. Αραβίας και μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Η αποχώρηση του Δώνη φέρνει σε πρώτο πλάνο την άφιξη του αντικαταστάτη του Ντάνι Πογιάτος στην Αθήνα. Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να έρθει στην Αθήνα το αργότερο έως το Σάββατο (υπάρχει μικρή πιθανότητα και για την Παρασκευή), έχοντας ήδη δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό (και υπογράψει σχετικό συμβόλαιο) για συνεργασία δύο ετών, με ημερομηνία έναρξης την 20η Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τεχνικό τιμ του θα ενταχθούν ένας άμεσος συνεργάτης, ένας γυμναστής κι ένας προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης», προχωρώντας στον προγραμματισμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.