Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ξεμούδιασμα με «λευκή» ισοπαλία στο φιλικό

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ξεμούδιασμα με «λευκή» ισοπαλία στο φιλικό

Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ στο πρώτο τους φιλικό εν όψει της νέας σεζόν, δοκίμασαν νέες τακτικές και πρόσωπα και έπειτα από ένα ματς με χαμηλό ρυθμό έμειναν ισόπαλοι στο 0-0.

Αμφότερες οι δύο ομάδες επέλεξαν σχηματισμό με τρεις σέντερ μπακ (3-4-3), με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει κατά πολύ την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτη για Σβαμπ (ΠΑΟΚ) και Σάλομον (Ατρόμητος), ενώ επανεμφανίστηκε ο Βέρνμπλουμ.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τους Περιστεριώτες να έχουν δοκάρι με τον Ραμπέλο.

Ο ΠΑΟΚ είχε τις φάσεις του στο δεύτερο μέρος με τους Σφιντέρσκι (77’), Μπίσεσβαρ (79’), Μάτος (83’), ενώ στο 89’ έχασε και πέναλτι με τον Πολωνό, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Θεοδωράκη.

Στην αποστολή για το ματς, χωρίς να χρησιμοποιηθεί, ήταν για τον «Δικέφαλο» ο 19χρονος Γιώργος Βρακάς, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά το 2018, όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να ενταχθεί στην Νάπολι.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

(Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιακουμάκης, Γκάλο, Σόλομον, Ραμπέλο, Μανούσος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα ήταν με τους: Θεοδωράκη, Γούτα, Στρούγγη, Κιβρακίδη, Νάτσος, Ούμπιδες, Κωτσόπουλο, Γκάλο, Σόλομον, Τριμάτη, Βέλλιο.

ΠΑΟΚ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι, Λημνιός, Γιαννούλης, Σβαμπ, Τζόλης, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ακπομ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα ήταν με τους: Πασχαλάκη, Κρέσπο, Διαμαντή, Τσιγγάρα, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Τσαούση (70’ Μπαλογιάννης), Μπίσεσβαρ, Κούτσια, Σβιντέρσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.