Ισπανική εφημερίδα Marca: «Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Αρμάντο Σαντίκου»

Ισπανική εφημερίδα Marca: «Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Αρμάντο Σαντίκου»

Ο Άρης σκέφτεται την περίπτωση του Αρμάντο Σαντίκου, σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό (10/8) δημοσίευμα της Marca.

Ο 29χρονος διεθνής Αλβανός επιθετικός, πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Μάλαγα -ως δανεικός από την Λεβάντε- πετυχαίνοντας 13 σε 36 συμμετοχές στην 2η κατηγορία της Ισπανίας.

Το δημοσίευμα της Marca αναφέρει χαρακτηριστικά:

Πιθανότατα πριν ένα χρόνο δεν θα φανταζόταν κανείς ότι η Λεβάντε θα μπορούσε να έχει πιθανό κέρδος από τον Αρμάντο Σαντίκου, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο του 2018, αλλά στάθηκε άτυχος, έχοντας έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και πριν ένα χρόνο το μέλλον του ήταν αβέβαιο. Η Λεβάντε έδωσε 1.000.000 ευρώ στην Λέγκια Βαρσοβίας, δυόμισι χρόνια πριν.

Τα πράγματα για τον ίδιο στο ρόστερ της Λεβάντε δεν πήγαν καλά, καθώς έχασε την θέση του, μετά την αποθεραπεία του. Στην Λεβάντε θεωρούν ότι μπορούν να βγουν κερδισμένοι από τον Σαντίκου. Στην πραγματικότητα, Άρης και Πογκόν έδειξαν ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Η αλήθεια είναι πως τα 13 γκολ που πέτυχε με την Μάλαγα,”έφτιαξαν” ξανά το όνομά του και αυτό μπορεί να είναι κερδοφόρο για την Λεβάντε. Ο Σαντίκου ανανέωσε πέρσι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, πριν φύγει δανεικός και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσει κάτι από την μεταγραφή του, καθώς ο προπονητής Πάκο Λόπεζ έχει άλλες επιλογές για την επίθεση”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.