ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΕΚ: Απέσυρε τις προτάσεις για Ε.Ινσούα και Ο.Βράνιες

ΑΕΚ: Απέσυρε τις προτάσεις για Ε.Ινσούα και Ο.Βράνιες

Οριστικά απέσυρε το ενδιαφέρον της για τους Εμάνουελ Ινσούα και Όγκνιεν Βράνιες η ΑΕΚ, όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι». Η κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε στις δύο περιπτώσεις οδήγησε την «Ένωση» να κοιτάξει αλλού.

Τόσο ο 29χρονος Αργεντινός μπακ όσο και ο 31χρονος Βόσνιος στόπερ βρέθηκαν πολύ κοντά στην ΑΕΚ και όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθούν κι επισήμως.

Κι αν για τον Βράνιες υπήρχε το εμπόδιο της Άντερλεχτ με την οποία ο σκληροτράχηλος αμυντικός δεσμευόταν ακόμη (συνεπώς η υπόθεση δεν στο χέρι ούτε της ομάδας ούτε του παίκτη) στην περίπτωση του Ινσούα η ευθύνη ανήκε στον πρώην «πράσινο».

Από την πλευρά του προφανώς υπήρχε διάθεση να βρεθεί κάποια καλύτερη πρόταση, όμως η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένη να μπει σε αυτή τη λογική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ετσι ο «δικέφαλος» κοιτάει αλλού για αριστερό μπακ και στόπερ, εκτός κι αν έχουμε κάποια ξαφνική ανατροπή στις δύο υποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.