ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλαμένγκο: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό (φώτο)

Φλαμένγκο: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό (φώτο)

Ο Ραφίνια θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό όπως όλα δείχνουν, καθώς ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο ενημέρωσε μέσω συνέντευξης Τύπου ότι ο Βραζιλιάνος αποδέχθηκε την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Σε μία συνέντευξη Τύπου που είχε πολύ μεγάλη ζήτηση και ενδιαφέρον κυρίως λόγω της υπόθεσης του Ραφίνια ο Μπραζ έκανε και επίσημα σαφές και γνωστό πως ο έμπειρος δεξιός μπακ αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και να φύγει. Ο Μπραζ μεταξύ άλλων επισήμανε πως «σε σχέση με τον Ραφίνια, όπως ήδη έχω πει, δέχθηκε την πρόταση από την ελληνική ομάδα και ήδη διεμήνυσε ότι θα την αποδεχθεί».

Επισήμανε ακόμα πως «δέχθηκε πρόταση από ελληνική ομάδα. Ήδη διεμήνυσε ότι θα την αποδεχθεί. Η Φλαμένγκο λυπάται, διότι δεν ήθελε να χάσει τον παίκτη. Από τις 15.30 ο Ραφίνια δεν θα είναι παίκτης της Φλαμένγκο».

Η Φλαμένγκο έδωσε και επίσημη μορφή στην συμφωνία με ένα τιτίβισμά της που ενημερώνει ότι ο Ραφίνια θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.