ΑΕΚ: Τιμά την μνήμη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στην αναμέτρηση με την Μπράγκα

ΑΕΚ: Τιμά την μνήμη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στην αναμέτρηση με την Μπράγκα

Μετά το αίτημα της ΑΕΚ προς την UEFA θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αναμέτρηση με την Μπράγκα προς τιμήν του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

Ο Ντιοπ όπως είναι γνωστό έφυγε πριν λίγα 24ωρα από την ζωή, μετά από μια σπάνια ασθένεια που τον είχε ταλαιπωρήσει. Αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την σεζόν 2010-2011, υπό τις οδηγίες πρώτα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και κατόπιν του Μανόλο Χιμένεθ και στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας, μετά τον τελικό με τον Ατρόμητο κι αφού η Ένωση εκείνη την σεζόν απέκλεισε διαδοχικά Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντιοπ αγαπήθηκε από την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα κι απ’ όλη την ομάδα, στο διάστημα της παρουσίας του στην Ένωση. Από αγωνιστικής πλευράς δε, συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια να αποτελεί σημείο αναφοράς, για τον ιδανικό αμυντικό χαφ, που έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, στην σύγχρονη ιστορία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.