ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νορβηγία – Ελλάδα 1-2: Άρεσε αρκετά αυτή η εκδοχή της Εθνικής

Νορβηγία – Ελλάδα 1-2: Άρεσε αρκετά αυτή η εκδοχή της Εθνικής

Η Ελλάδα έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές της εμφανίσεις και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Νορβηγίας, σε φιλική αναμέτρηση.

Η Εθνική ομάδα ήθελε να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο πριν λίγες μέρες και το παιχνίδι άρχισε όντως καλά, αφού στο 13′ η εξαιρετική κάθετη του Πέλκα έφερε το 0-1 από τον Μασούρα. Στο 18′ ο Ανδρούτσος είχε σουτ που έφυγε άουτ και στο 21′ ο ίδιος παίκτης με κοντινή προσπάθεια πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική, γράφοντας το 0-2.

Αρκετά καλό, με λίγα λόγια, το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ δεν επέτρεψε στη Νορβηγία να γίνει απειλητική σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο, όμως, οι Σκανδιναβοί μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και εκμεταλλευτόμενοι και την κακή -σε σχέση με το πρώτο μέρος- εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μείωσαν σε 1-2 στο 64′ με κεφαλιά του Στράντμπεργκ μετά το κόρνερ.

Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, η Ελλάδα δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και να βγει μπροστά, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με την ομάδα του Φαν Σιπ να αντέχει στην πίεση των Νορβηγών, να κρατάει το 1-2 και να παίρνει μια φιλική νίκη ψυχολογίας.

Νορβηγία: Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Άγιερ (88′ Χάντσε-Όλσεν), Μέλινγκ (69′ Μπιόρκαν), Μίντσο (46′ Σόρλοθ), Μπεργκ (69′ Άουρσνες), Θόρσμπι (46′ Θόρστβεντ), Έντεγκααρντ, Ζακάριασεν (46′ Ράιερσον), Χάαλαντ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος (94′ Μπακάκης), Γαλανόπουλος (56′ Ζέκα), Μάνταλος (56′ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (75′ Σιώπης), Τσιμίκας, Μασούρας (56′ Τζόλης), Πέλκας (75′ Παυλίδης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.