ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε με κάθε επισημότητα τον Ν.Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε με κάθε επισημότητα τον Ν.Τσιγκρίνσκι

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αποχώρηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από την ομάδα, μετά από πέντε άκρως επιτυχημένα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτόν.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ. Ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 από την Ντνίπρο και στα χρόνια που ακολούθησαν μέτρησε 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 23 στο κύπελλο και 20 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018. Συνολικά έπαιξε σε 126 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 5 φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ντμίτρο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ήδη ένδοξης καριέρας σου. Επιθυμία μας είναι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.