Έρχεται Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αγκιμπού Καμαρά

Έρχεται Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και είναι παίκτης για τη στελέχωση της Β’ ομάδας του.

Πρόκειται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Λιλ που θεωρείται ένα ιδιαίτερα μεγάλο ταλέντο και που οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τον κάνουν δικό τους.

Και αυτό διότι και ο ίδιος ο παίκτης στα 20 του χρόνια δεν θέλει να μείνει στη Λιλ και έχει πειστεί για το πρότζεκτ των Ερυθρόλευκων. Στην πρώτη ομάδα της Λιλ μάλιστα έπαιξε ένα ματς, στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου σκόραρε κιόλας αλλά στις μετέπειτα επαφές που έγιναν δεν επήλθε συμφωνία στο να υπογράψει νέο και κλειστό επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Αγκιμπού Καμαρά προορίζεται για τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνιστά ένα σημαντικό απόκτημα για τους Πειραιώτες. Ο Καμαρά είναι 20 ετών και παίζει ακραίος επιθετικός, φορ αλλά και έξω δεξιά και αριστερά στον άξονα. Με τη Β’ ομάδα της Λιλ είχε 17 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ουσιαστικά ήταν παίκτης της Β’ ομάδας της Λιλ (που προοριζόταν όμως για την Α’ ομάδα) και είναι από τη Γουϊνέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αγκιμπού Καμαρά είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Γουϊνέας, οπότε θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Τότε θα έρθει για να κλείσει και τυπικά και να αρχίσει προπονήσεις σε πρώτη φάση με την πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.