ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α’ Εθνική: Άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» κόντρα στον Βόλο (5-0)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες

Α’ Εθνική: Άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» κόντρα στον Βόλο (5-0)

“Μέτρησε” τρεις σερί ήττες στα πλέι οφ της Super League. Έχοντας πει “αντίο” στον φετινό τίτλο, ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς άγχος κόντρα στον Βόλο και έφτασε στο ευρύ 5-0 μέσα στο “Καραϊσκάκης”, σε ματς για την 7η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Με τον Φορτούνη να δημιουργεί δυο γκολ, ο Ολυμπιακός έκανε ένα άνετο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Βόλο, “κλειδώνοντας” από… νωρίς τη νίκη μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η ομάδα του Ανιγκό ήταν καλύτερη, χάνοντας αρκετές ευκαιρεί και φτάνοντας με άνεση σε ένα 3-0. Ο Κώστας Φορτούνης “έφτιαξε” το 1-0 του Ντόι (19′) και το 3-0 του Μπίελ, ενώ στο ενδιάμεσο ο Κασάμι είχε κάνει το 2-0, μετά από ασίστ του Βαλμπουενά (25′).

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 50′, σε πλασέ του Μπακαμπού. Στο 61′ όμως ο Βόλος δέχθηκε τέταρτο γκολ. Φορτούνης, Μπακαμπού και Μπιέλ συνεργάστηκαν, με τον 31χρονο Κονγκολέζο επιθετικό να βρίσκεται σε θέση βολής και να εκτελεί τον Κότνικ για το 4-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο… χορός των γκολ των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο 69′, με την προβολή του Ελ Αραμπί να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 5-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.