ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α’ Εθνική: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (3-2)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κυνηγά με αξιώσεις την 3η θέση στα πλέι οφ της Superleague

Α’ Εθνική: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (3-2)

Σε ένα άκρως θεαματικό ντέρμπι που είχε πέντε γκολ, ανατροπή και πρωταγωνιστές τους δύο γκολκίπερ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Άρη και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

ΠΑΟΚ και Άρης συναντήθηκαν σε ένα εντελώς διαφορετικό μομέντουμ. Ο «λαβωμένος» Δικέφαλος έψαχνε μία νίκη… βάλσαμο απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» που ήθελαν -από την πλευρά τους- να τριτώσουν τις νίκες τους στη σειρά των πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και επιβραβεύθηκαν στο α΄ημίχρονο με το γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά (45′) καθώς φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί ανασταλτικά και με υπομονή επιθετικά, κυκλοφορώντας σωστά τη μπάλα, αναζητώντας την καλύτερη επιλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο δεύτερο 45λεπτο, σε μία κατάθεση ψυχής από τον ΠΑΟΚ που έκανε την ανατροπή και δεν πτοήθηκε ούτε μετά την ισοφάριση του Άρη με τη γκολάρα του Νταρίντα για το 2-2! Μόνο που ο Αντρίγια δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη, δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στους ασπρόμαυρους και μία βαθμολογική «ανάσα» μετά από μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.