ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α’ Εθνική: Ο Άρης νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό και έκανε… άλμα Ευρώπης (2-1)

Ο Άρης βρίσκεται στο +7 από τον Βόλο - Στους 63 βαθμούς και στην 3η θέση παρέμεινε ο Ολυμπιακός

Α’ Εθνική: Ο Άρης νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό και έκανε… άλμα Ευρώπης (2-1)

Ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Με τη νίκη αυτή οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο +7 από τον Βόλο και όλα δείχνουν πως θα πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Πάλμα με φανταστική απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Νταμπό στο 65′ διπλασίασε τα τέρματα του Άρη μετά από λάθος του Μπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν να μειώσουν σε 2-1 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακαμπού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.