ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Μπέος για τον τελικό: «Ερασιτεχνικοί χειρισμοί – Ανακάλεσα κατόπιν συζητήσεων με Δ.Μελισσανίδη και Ι.Σαββίδη»

Ο Αχιλλέας Μπέος έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και αποφάσισε να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση για το Πανθεσσαλικό

Α.Μπέος για τον τελικό: «Ερασιτεχνικοί χειρισμοί – Ανακάλεσα κατόπιν συζητήσεων με Δ.Μελισσανίδη και Ι.Σαββίδη»

Για διασυρμό των θεσμών και ερασιτεχνικούς χειρισμούς κάνει λόγο ο Αχιλλέας Μπέος αναφορικά με τις παλινωδίες για τον τελικό του Κυπέλλου.

Στην επιστολή που έστειλε προς την ΕΠΟ, αναφέρει πως αποφάσισε να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση να μην διαθέσει το Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου στους προβληματισμούς που του εξέφρασαν σε επαφές που είχε μαζί τους οι ισχυροί άνδρες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης τονίζει πως μέχρι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ομαλά και με κόσμο ένας τελικός Κυπέλλου, καλό θα ήταν να καθιερωθούν διπλοί αγώνες και στον τελικό.

Αναλυτικά η επιστολή:

Ως παράγοντας του ποδοσφαίρου που το αγαπώ και το υπηρετώ επί σειρά ετών, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τους τραγικούς χειρισμούς των υπευθύνων σχετικά με την διεξαγωγή μιας κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης, όπως ο τελικός του Κυπέλλου, που αντί για μια γιορτή και ευκαιρία προβολής και διάδοσης του κοσμαγάπητου αθλήματος γίνεται ακόμη μια αιτία δυσφήμισής του, αλλά και διασυρμού των θεσμών.

Με τους ερασιτεχνικούς, κατά την πιο επιεική έκφραση, χειρισμούς, που έκπληκτη η φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί, οδηγηθήκαμε στο τραγικό αδιέξοδο να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο στην Ελληνική Επικράτεια!

Τούτου δοθέντος και κατόπιν των κατ’ ιδίαν συζητήσεων με τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων του τελικού, κ.κ. Μελισσανίδη και Σαββίδη, τους έντονους προβληματισμούς των οποίων κατανοώ, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για τη μη παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ευχή κι επιθυμία μου παραμένουν όπως κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να τηρούνται τα αυτονόητα και οι φίλαθλοι των εκάστοτε φιναλίστ να συνυπάρχουν στις κερκίδες στηρίζοντας τις ομάδες τους και απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε την υποχρέωση να συμβάλλουμε όλοι. Μέχρι τότε η λύση είναι η διεξαγωγή διπλών αγώνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.