ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία – Για πόσες αγωιστικές μένει εκτός

Γύρισε από την εθνική του με πρόβλημα στους κοιλιακούς

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία – Για πόσες αγωιστικές μένει εκτός

Εκτός από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην περσινή σεζόν, επέστρεψε από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο με πρόβλημα στους κοιλιακούς, όπως αποκάλυψε το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Από την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Αθήνα, αλλά δεν αποσαφηνίζεται η σοβαρότητά του.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν από την ΠΑΕ, δεν σχετίζεται με τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε από την αρχή της σεζόν, πρόκειται για κάτι καινούριο. Συνεπώς, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι η απουσία του από τους δύο πολύ κρίσιμους επόμενους αγώνες που θα δώσει τις προσεχείς επτά ημέρες η ΑΕΚ, με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (26/11) και με τη Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια (30/11).

Απών από το ματς των Ιωαννίνων θα είναι πιθανότατα και ο Γενς Γιόνσον ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα, με την επιστροφή των διεθνών.

Οι μόνοι που αναμένονται αύριο για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία, είναι ο Κάλενς από το Περού και ο Πινέδα από το Μεξικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.