ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Παράταση στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς»

Δεν θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτέμβρη

ΑΕΚ: Παράταση στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς»

Όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ πέραν του αγώνα με τον Βόλο θα δώσει και εκείνον με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή στη Ριζούπολη, καθώς η OPAP Arena δεν ήταν εφικτό να είναι απόλυτα έτοιμη για να φιλοξενήσει αυτές τις αναμετρήσεις και έτσι τα εγκαίνια παίρνουν παράταση.

Στόχος ήταν το νέο γήπεδο της Ένωσης να εγκαινιαστεί με μια λαμπρή τελετή στις 17 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Σοφίας, και μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες να ανοίξει τις πύλες του για επίσημο αγώνα.

Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα η ΑΕΚ ζήτησε να παίξει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ώστε όλη η ομάδα να είναι παρούσα στη γιορτή των εγκαινίων την επόμενη μέρα.

Τελικά αυτό δεν θα συμβεί καθώς παρά το γεγονός ότι έγινε ό,τι ήταν δυνατό, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν την ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου παιχνιδιού για τα εγκαίνια. Έτσι αυτά δεν θα διεξαχθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά παίρνουν μια μικρή παράταση.

Στην ΑΕΚ επιδιώκουν τα εγκαίνια να γίνουν σε ημερομηνία κοντινή σε σχέση με το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο η επιδίωξη που υπάρχει είναι να είναι εκείνο με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική στις αρχές Οκτώβρη, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια πιο καθαρή εικόνα ενδεχομένως να υπάρξει από την επόμενη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.