ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Πρότεινε να γίνoυν μαζί οι κληρώσεις για τα πλέι οφ και την κανονική περίοδο του νέου πρωταθλήματος

Παράλληλα, η Ένωση θέλει και άμεση αλλαγή στον ΚΑΠ για τον κορνωοϊό

ΑΕΚ: Πρότεινε να γίνoυν μαζί οι κληρώσεις για τα πλέι οφ και την κανονική περίοδο του νέου πρωταθλήματος

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε ότι το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει το τριήμερο 18-20 Αυγούστου και η ΑΕΚ πρότεινε όταν θα γίνει η κλήρωση για το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου να γίνει ταυτόχρονα και αυτή για τα πλέι οφ, ενώ παράλληλα ζήτησε να γίνει άμεσα αλλαγή του ΚΑΠ για τον κορονοϊό.

Το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες και ήταν τόσο συγκλονιστικό ώστε όλοι να ανυπομονούν για την έναρξη του νέου.

Μια έναρξη που θα γίνει στις 18 Αυγούστου και από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει προσεχώς και η κλήρωση του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα των αγωνιστικών.

Μαζί με αυτή την κλήρωση, λοιπόν, η ΑΕΚ ζητάει να γίνει και αυτή για το πρόγραμμα των πλέι οφ, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποιες θα είναι οι έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στη διαδικασία. Αυτό που θέλει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι να βγει εξαρχής το πρόγραμμα (για παράδειγμα, την 1η αγωνιστική παίζει ο 1ος με τον 6ο, ο 2ος με τον 4ο, ο 3ος με τον 5ο κλπ) ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια και να μην υπάρχουν γκρίνιες και καχυποψία αν βγει το πρόγραμμα στο τέλος της κανονικής περιόδου και δεν αρέσει σε κάποια ομάδα όπως θα διαμορφωθεί.

Παράλληλα, η ΑΕΚ θέλει και άμεση αλλαγή στον ΚΑΠ για τον κορνωοϊό, από τη στιγμή που ο ΠΟΥ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι πλέον πανδημία, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις σαν κι αυτές που υπήρξαν φέτος με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.