ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΑΕΚ σε οπαδούς: «Αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής»

«Μετά και την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης»

ΑΕΚ σε οπαδούς: «Αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (4/11, 20:00) την Κηφισιά εκτός έδρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της απευθύνεται στους οπαδούς και τους ζητάει να αποφύγουν με κάθε τρόπο να προσεγγίσουν το γήπεδο της Καισαριανής μετά και την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει τα εξής:

«Φίλοι της ομάδας μας

Σας γνωστοποιούμε πως σε σχέση με την αυριανή (4/11) αναμέτρηση της ομάδας μας με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής, υπάρχει πλέον από την Πέμπτη (2/11) απόφαση του αρμόδιου υπουργού, για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων. Όπως επίσης κι απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, όπως συνέβη και με αφορμή την αντίστοιχη εισήγηση της αστυνομίας που είχε προηγηθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρακαλέσουμε να αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως πριν από την συγκεκριμένη εισήγηση και την τελική υπουργική απόφαση, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε αιτηθεί τη διάθεση εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών της. Ωστόσο, είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις προϋποθέσεις που επιβάλλει η συγκεκριμένη απόφαση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.