ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αρης – Γκόμελ 5-1: Καταιγιστικοί οι «κιτρινόμαυροι» εξασφάλισαν το εισιτήριο στην επόμενη φάση

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το...λάθος να προηγηθούν

Αρης – Γκόμελ 5-1: Καταιγιστικοί οι «κιτρινόμαυροι» εξασφάλισαν το εισιτήριο στην επόμενη φάση

Ο εντυπωσιακός Άρης, σκόρπισε στους…πέντε ανέμους τη Γκόμελ, επικρατώντας με 5-1, ενθουσίασε τον κόσμο του με το θέαμα που προσέφερε και ουσιαστικά εξασφάλισε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει (εκτός απροόπτου) την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Γκρέι (2), Ιτούρμπε, Καμάτσο και Πάλμα τα γκολ της νίκης.

Ο Άρης βρίσκεται ουσιαστικά στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι κίτρινοι έκαναν…πάρτι στο γιορτινό Κλεάνθης Βικελίδης, επικράτησαν 5-1 της Γκόμελ και πλέον ο αγώνας της επόμενης εβδομάδας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν ανοίγοντας το σκορ στο 11′ με τον Άφι. Ωστόσο, ο Άρης ήταν καταιγιστικός. Ισοφάρισε ο Γκρέι με πέναλτι (16′) και μέχρι το ημίχρονο βρήκαν δίχτυα οι Ιτούρμπε (28′) και Καμάτσο (31′). Η δουλειά τελείωσε στο β’ μέρος με τον Πάλμα (61′) και τον Γκρέι ξανά (78′).

Η ρεβάνς είναι την επόμενη Τετάρτη (27/7, 21:30, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) ξανά στο Κλεάνθης Βικελίδης εξαιτίας των κυρώσεων προς την Λευκορωσία.

Aν οι κίτρινοι προκριθούν θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί νίκησαν 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και είναι επίσης με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Λέιζμαν, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμάτσο, Γκρέι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΓΚΟΜΕΛ: Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Άφι, Γιούριλ, Μπάγκα, Κόστροβ, Αντεόλα, Αλεξίεβιτς, Σέντκο, Μάκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.