ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άρης: Χωρίς τον Λουίς Πάλμα η αποστολή του για το ματς με την ΑΕΚ

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Άρης: Χωρίς τον Λουίς Πάλμα η αποστολή του για το ματς με την ΑΕΚ

Ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο προπονητής των “κιτρίνων”, Τόλης Τερζής δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Λουίς Πάλμα.

Ο Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ και ο Πάλμα βρίσκεται εκτός, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (08/05), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Εκτός αποστολής έμειναν οι Λουίς Πάλμα (ίωση), Μπράμπετς, Μανού Γκαρθία (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.