ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1: Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Περιστερίου

Έκανε την ανατροπή με τρεις ασίστι από τον Β.Κλωναρίδη

Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1: Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Περιστερίου

Ο Ατρόμητος μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Στο Περιστέρι υποδέχθηκε τον ΟΦΗ και τον νίκησε με 3-1. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο σκορ με τον Νέιρα στο 34ο λεπτό.

Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 39ο λεπτό με τον Τζαβίδα, ο Μουνίθ στο 45+3′ έκαναν το 2-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρωσε ο Κιάρτανσον στο 73′. Εκπληκτικό παιχνίδι έκανε ο Κλωναρίδης, ο οποίος είχε τρεις ασίστ.

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεζε ψηλά και ανακτούσε την κατοχή, με την ομάδα του Περιστερίου να προσπαθεί να απειλήσει στην κόντρα.

Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες στο πρώτο μέρος, ωστόσο μπήκαν τρία γκολ. Οι Κρητικοί αξιοποίησαν την υπεροχή τους και στο 34′ άνοιξαν το σκορ. Ο Νέιρα πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έπαιξε το ένα-δύο με τον Τοράλ και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη για το 0-1.

Ο Ατρόμητος ανέβηκε στη συνέχεια, χτυπούσε από τα δεξιά και έφερε “τούμπα” το ματς. Ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής. Ο Τζαβίδας νίκησε τον Γιοχού και με κεφαλιά ισοφάρισε.

Στο 45+3′ ο Κιβρακίδης από τα δεξιά γύρισε στον Κλωναρίδη. Εκείνος στην καρδιά της περιοχής είδε την κίνηση του Μουνίθ στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι Περιστεριώτες πήραν πέναλτι για μαρκάρισμα του Γιοχού στον Τζαβίδα. Ωστόσο, η εκτέλεση του Μουνίθ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να διορθώσουν την κατάσταση με αλλαγές, αλλά και με μια ευκαιρία του Λάρσον στο 58′.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, ο Ατρόμητος έβρισκε κενούς χώρου και στο 73ο λεπτό έκανε το 3-1. Ο Κλωναρίδης από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Κιάρτανσον άνοιξε λογαριασμό. Το σκορ δεν άλλαξε έως και το φινάλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.