
Μπορεί να βρεθεί ξανά πλέον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την έγκριση της αίτησης του για αναστολή της εκτέλεσης των πειθαρχικών ποινών, που του είχαν επιβληθεί.
Συγκεκριμένα, το διοικητικό πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αναστολή της εκτέλεσης των πειθαρχικών ποινών από το ΜΔΟ και του ΕΣΑΚΕ, έχοντας κάνει επικύρωση το ΑΣΕΑΔ.
Με αυτή τη δικαίωση, αναστέλλεται το υπόλοιπο του 11μηνου που δεν έχει εκτελεστεί και θα μπορεί πλέον να μπαίνει ξανά στους εγχώριους αγώνες μπάσκετ.
Υπενθυμίζεται, πως στις 27 Νοεμβρίου ο ίδιος είχε απαλλαχθεί από το το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με αποτέλεσμα να επιστρέψει στους αγώνες της Euroleague.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.