ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δεν ξέχασαν τον δολοφονημένο Μιχάλη οι οπαδοί του Άρη – Ο Λ.Πάλμα του αφιέρωσε το γκολ του

Το γκολ σημειώθηκε στο 71' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

Δεν ξέχασαν τον δολοφονημένο Μιχάλη οι οπαδοί του Άρη – Ο Λ.Πάλμα του αφιέρωσε το γκολ του

Το σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων και της ελληνικής κοινωνίας γενικά, έχει βυθιστεί στη θλίψη απ’ τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη το παιχνίδι του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου.

Στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» και στα matrix του γηπέδου, υπήρξε ξεχωριστό αντίο στον δολοφονημένο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα υπήρξαν δύο πανό που εύχονταν «καλό ταξίδι» και «καλό παράδεισο» στη μνήμη του 29χρονου, ενώ στο φωτεινό πίνακα υπήρξε η φωτογραφία του συνοδευόμενη απ’ το «καλό ταξίδι Μιχάλη».

Ο Άρης σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου και ο Λουίς Πάλμα ήταν ο εκτελεστής και τελικά ο σκόρερ.

Ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μόλις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα επέλεξε έναν συγκινητικό τρόπο για να το πανηγυρίσει.

Πήγε και πήρε μια φανέλα της ομάδας, η οποία είχε στην πλάτη το όνομα «Μιχάλης» και τον αριθμό «29».

Το μικρό του Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε από τους νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ηλικία στην οποία του έκοψαν το νήμα της ζωήςτου.

Κίνηση που χειροκροτήθηκε από τον ποδοσφαιριστή του Άρη. Ειδικά κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, οι οπαδοί της οποίας στήριξαν τους BBB της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Από την άλλη ο Λ.Πάλμα πανηγύρισε το γκολ του Άρη σηκώνοντας τη φανέλα με το όνομα του δολοφονημένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη, σε μια όμορφη στιγμή.

Το γκολ  σημειώθηκε στο 71′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.