ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έφυγε» από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ορφανίδης – Πένθος στην οικογένεια του Ηρακλή

Υπήρξε ένας από τους μεγάλους άσους των ελληνικών γηπέδων και αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού

«Έφυγε» από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ορφανίδης – Πένθος στην οικογένεια του Ηρακλή

Θλίψη και πένθος επικρατεί στην οικογένεια του Ηρακλή και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ορφανίδης.

Η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σκόρπισε θλίψη τόσο στους φιλάθλους του «Γηραιού» όσο και στο σύνολο των φίλων του ελληνικού ποδοσφαίρου που τον είδαν να αγωνίζεται.

Ο Γιώργος Ορφανίδης υπήρξε ένας από τους μεγάλους άσους των ελληνικών γηπέδων και αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού.

Φόρεσε για χρόνια τη φανέλα του «Ημίθεου» και συνέδεσε το όνομά του με τα χρυσά χρόνια της ομάδας, όπως αναφέρει και σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ Ηρακλής, με την οποία τον αποχαιρετά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε !

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Ορφανίδη, ενός παίκτη-θρύλου, που έδωσε τα πάντα για το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ μας και συνέδεσε το όνομά του με τη «χρυσή» εποχή της ομάδας μας, όντας ένα από τα επίλεκτα στελέχη της. Αγάπησε τον ΗΡΑΚΛΗ όσο τίποτε και τον είχε δεύτερη οικογένειά του. Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Ορφανίδη. Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε… Η μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια θα σε θυμάται για πάντα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.