ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έξαλλος με την ΑΕΚ ο Ρ.Λουτσέσκου: «Ντροπή για την πίεση στον διαιτητή, θα πρέπει να παρέμβει η Super League»

«Μέσα στο γήπεδο η ΑΕΚ είναι μια φανταστική ομάδα, αλλά είναι κρίμα να συμβαίνουν όλα αυτά» σημείωσε ο Λουτσέσκου

Έξαλλος με την ΑΕΚ ο Ρ.Λουτσέσκου: «Ντροπή για την πίεση στον διαιτητή, θα πρέπει να παρέμβει η Super League»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά τόνισε ότι o διαιτητής δέχθηκε πιέσεις στην ανάπαυλα από την πλευρά των κιτρινόμαυρων”.

Ήταν ένα παιχνίδι με καλό πνεύμα και μαχητικό, είχαμε συγκέντρωση σε κάθε σημείο του αγώνα, κάθε λεπτομέρεια, μαχητικό πνεύμα. Αυτό που σημαίνει είναι τρεις βαθμό” ανέφερε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-0).

Στη συνέχεια, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα παράπονα που έχει από τη διαιτησία του αγώνα: “Δεν μπορώ να χαρώ αυτή τη νίκη καθώς αυτά που συνέβησαν στο ημίχρονο, αυτή η πίεση, αυτή η ντροπή στη διάρκεια την ανάπαυλα, είχε ως αποτέλεσμα να μας δώσουν μόνο ένα φάουλ στο δεύτερο μέρος, σε μια ομάδα που είναι αρκετά μαχητική, αυτός ο αριθμός των φάουλ σε βάζει να κάνεις πίσω.

Είναι ντροπή πρέπει να σταματήσουν. Φανταστείτε τι γίνεται στο στάδιο της ΑΕΚ. Θα πρέπει να παρέμβει η λίγκα. Δεν μπορώ να το χαρώ. Αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο μετά την πίεση στον διατητή είναι ντροπή. Εϊναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είναι μια καταπληκτική ομάδα, με καλούς παίκτες και προπονητή και ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτά έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει στην Αθήνα. Δεν έχω λόγια”.

Για το αν ανεβάζει την ψυχολογία: «Είναι τρεις βαθμοί, συνεχίζουμε μπροστά».

Για τον Κωνσταντέλια: «Ξέρουμε ότι είναι ποιοτικός παίκτες, έκανε μεγάλο παιχνίδι, αλλά όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα σήμερα. Προσπέρασαν τη σύγχυση που προκάλεσε ένας άδικος διαιτητής αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Ελπίζω για μια φορά να σταματήσουν αυτές οι αποφάσεις εναντίο μας, αλλά μάλλον ελπίζω για το τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.