ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Δοκιμασίες» εκτός έδρας για Λεβαδειακό και Ατρόμητο – Υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Δοκιμασίες» εκτός έδρας για Λεβαδειακό και Ατρόμητο – Υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ

Σήμερα, Σάββατο 10/9, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League, με το ντέρμπι να απουσιάζει.

Συγκεκριμένα, στις 18:30 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Οι Κρητικοί θέλουν να κάνουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά το «διπλό» στην έδρα του Βόλου. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες επιθυμούν να επιβεβαιώσουν και να διερύνουν το καλό ξεκίνημα που έχουν πραγματοποίησει στο ξεκίνημα της Super League 2022/23, καθώς βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στις 19:15, κοντράρονται οι δύο «ουραγοί» μέχρι στιγμής της κατάταξης. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Λεβαδειακό στους «Ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το… εξάποντο, ώστε να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό.

Ιωνικός και Ατρόμητος έρχονται αντιμέτωποι στη Νίκαια, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 21:30. Ο γηπεδούχοι βρίσκονται στην ίδια… μοίρα με τον ΠΑΣ και τον Λεβαδειακό, μιας και ισοβαθμούν στον «πάτο» της Super League, έχοντας επίσης μόνο έναν βαθμό. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες έχουν κάνει θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 6η θέση με 4 πόντους.

Αναλυτικά το σημερινό (10/9) πρόγραμμα της Super League:

18:30 | ΟΦΗ – Παναιτωλικός | CS2HD
19:15 | ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός | NS2HD
21:30 | Ιωνικός – Ατρόμητος | CS1HD

Η βαθμολογία της Super League μετά από τρεις αγωνιστικές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7
Π.Α.Ο.Κ. 7
A.E.K. 6
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 4
ΑΡΗΣ 4
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3
Ο.Φ.Η. 3
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 2
ΙΩΝΙΚΟΣ 1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.