Ελληνικό πρωτάθλημα: Λεβαδειακός και Ιωνικός «παλεύουν» σήμερα για την παραμονή

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League

Ελληνικό πρωτάθλημα: Λεβαδειακός και Ιωνικός «παλεύουν» σήμερα για την παραμονή

Τέσσερις αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ της Super League περιλαμβάνει το σημερινό (22/4) πρόγραμμα, με τον… τελικό στη Βοιωτία να ξεχωρίζει.

Υπενθυμίζεται, πως όλα τα ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα, δηλαδή στις 19:15.

Στον πιο σημαντικό αγώνα της ημέρας, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ιωνικό σε μια «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και «καίγονται» για το τρίποντο, ενώ οι Νικαιώτες μπορεί να βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, μόνο σίγουροι δεν μπορούν να νιώθουν με τη Λαμία και τον Λεβαδειακό να βρίσκονται έναν και δύο βαθμούς πίσω αντιστοίχως.

Στην Κρήτη, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης θα τεθούν αντιμέτωποι, με το κίνητρο να βρίσκεται στη μεριά των Αρκάδων, αφού θέλουν να αποφύγουν τους… μπελάδες και να δώσουν την ευκαιρία στις ομάδες που παλεύουν για παραμονή να πλησιάσουν.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Παναιτωλικός, ωστόσο, Ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον οποίο φιλοξενείται, θα τα δώσει όλα στην έδρα του καθώς βρίσκεται μια «ανάσα» από την επικίνδυνη ζώνη, ισοβαθμώντας με τον Ιωνικό.

Δύσκολο έργο έχει η Λαμία στη Φθιώτιδα, καθώς αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι που αυτή τη στιγμή υποβιβάζονται, είναι… πεινασμένοι για νίκη και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την «αδιαφορία» της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο 22 Απριλίου 2023 – Όλα τα ματς ξεκινούν στις 19:15:

Λεβαδειακός – Ιωνικός | NS PRIME
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης | CS2HD
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός | NS2HD
Λαμία – Ατρόμητος | CS1HD

Η βαθμολογία των πλέι άουτ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ατρόμητος 34
ΟΦΗ 33
Παναιτωλικός 29
Αστέρας Τρίπολης 28
ΠΑΣ Γιάννινα 24
Ιωνικός 24
Λαμία 23
Λεβαδειακός 22

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.