Ελληνικό πρωτάθλημα: O Άρης επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη

Άνετη νίκη και πεντάδα για τον Άρη

Ελληνικό πρωτάθλημα: O Άρης επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Άρης επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη για τη 17η αγωνιστική της Super League 1 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον έκτο πλέον Βόλο.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει ιδιαίτερα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (66′ Νταμπό), Γκρέι (70′ Καμάτσο)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (87′ Κωστέας), Τιλίκα, Μπερτόγλιο (46′ Γκαρντάβσκι), Σίτο (75′ Ριέρα), Ρεγκίς (87′ Καπίγια)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.