ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο elite διαιτητής Α.Κουλμπάκοφ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Βερίσιμο στο Ολυμπιακός-Άρης, ο Μανούχος στο Παναθηναϊκός-Βόλος

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο elite διαιτητής Α.Κουλμπάκοφ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Μόνο στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League θα έχουμε elite διαιτητή. Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα διευθύνει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Μετά από μια εβδομάδα που το… θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη -μετά τα λάθη που παρατηρήθηκαν κατά την πρώτη αγωνιστική και το αίτημα για elite διαιτητές σε όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος- η ΕΠΟ/ΚΕΔ ανακοίνωσε πως μόνο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα βρεθεί ρέφερι από το… πάνω ράφι.

Για το ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα, η ΚΕΔ επέλεξε τον elite διαιτητής, Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζιουκ-Μασλίνκα, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Δανός, Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Ο Λευκορώσος “σφύριξε” πρόσφατα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τη Super League (0-3), ενώ στο παρελθόν διευθύνει και τα εξής παιχνίδια:

Άρης – ΑΕΚ 1-4 (5/7/20)

Άρης – ΑΕΚ 1-3 (11/4/21)

ΠΑΟΚ – Άρης 2-0 (9/5/21)

Ολυμπιακός – Άιντραχτ 1-2 (4/11/21)

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη ορίστηκε ο Πορτογάλος, Φάμπιο Βερίσιμο, που είναι α’ κατηγορίας (έχει “σφυρίξει” και αυτός στο παρελθόν ματς της Super League). Βοηθοί του θα είναι οι Φελισμπέρτο-Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα και στο VAR τον επίσης Πορτογάλο, Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα.

Όσο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο (το μοναδικό των πλέι οφ με Έλληνα ρέφερι) επιλέχθηκε ο Ευάγγελος Μανούχος, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ-Καραγκιζόπουλο και στο VAR τον Ζαμπάλα με τον Κόλλια.

Οι διαιτητές για τη δεύτερη αγωνιστική σε πλέι οφ και πλέι άουτ
Σάββατο, 1/4

17:00 Λεβαδειακός-Ατρόμητος: Φωτιάς (Πετρόπουλος, Κούλα Χασάν, 4ος Τζήλος, VAR: Τσαγκαράκης, Κωνσταντίνου)

17:30 Παναιτωλικός-Λαμία: Περράκης (Νικολακάκης, Βεργέτης, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Δημητριάδης)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Τσακαλίδης (Κουρομπύλια, Σπυρόπουλος, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Κουμπαράκης, Πάτρας)

21:00 Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης: Γκάμαρης (Φωτόπουλος, Σαμοΐλης, 4ος Ματσούκας, VAR: Γκορτσίλας, Νικολαΐδης)

Κυριακή, 2/4

18:00 Παναθηναϊκός-Βόλος: Μανούχος (Μπουξμπάουμ, Καραγκιζόπουλος, 4ος Βεργέτης, VAR: Ζαμπαλάς, Κόλλιας)

19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μασλίνκα, 4ος Τζοβάρας, VAR: Κρογκ, Ψαρρής)

21:00 Ολυμπιακός-Άρης: Βερίσιμο (Φελισμπέρτο, Μάνσο, 4ος Μαλούτας, VAR: Σάντος, Μεϊντάνας)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.