ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός θα παρέμβει στη δίκη υπέρ του Ατρομήτου – Αίτημα για να γίνει το ματς με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ζητά να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του παιχνιδιού σε νέα ημερομηνία

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός θα παρέμβει στη δίκη υπέρ του Ατρομήτου – Αίτημα για να γίνει το ματς με την ΑΕΚ

Την πρόθεσή του να κάνει παρέμβαση στη δίκη σχετικά με τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ ζητώντας την διεξαγωγή του παιχνιδιού, εξέφρασε ο Παναθηναϊκός.

Με το πρωτάθλημα της Super League να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, είναι λογικό ότι συμβαίνει σε παιχνίδια των ομάδων που παλεύουν για τον τίτλο, να επηρεάζει και τις υπόλοιπες.

Την Κυριακή η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ δεν έγινε λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δοκάρια και στον Παναθηναϊκό έκαναν γνωστό πως κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση προκειμένου να παραστούν στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, που θα γίνει την Πέμπτη, μια παράσταση που θα είναι υπέρ του Ατρομήτου, με τους «πράσινους» να ζητούν την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Στο «τριφύλλι ζητούν με επίσημο τρόπο «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.