Ελληνικό Πρωτάθλημα: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν μαύρα καπνογόνα για το έγκλημα στα Τέμπη (φωτό)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού φόρεσαν μαύρα και άσπρα μπλουζάκια που έγραφαν «πάρε με όταν φτάσεις»

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν μαύρα καπνογόνα για το έγκλημα στα Τέμπη (φωτό)

Όπως σε όλα τα γήπεδα για την 25η αγωνιστική της Super League, έτσι και στη Λεωφόρο τιμήθηκε η μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μαύρα και άσπρα μπλουζάκια που έγραφαν «πάρε με όταν φτάσεις».

Πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο γήπεδο ενώ η Θύρα 13 ξέσπασε με συνθήματα κατά της Κυβέρνησης για την τραγωδία.

Στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι άναψαν μαύρα καπνογόνα λόγω πένθους, σηκώθηκε ένα πανό που έγραφε: «Χώρα εκτροχιασμένη μέσα στο αίμα βουτηγμένη. Τα εγκλήματα του κράτους ξεπλένονται από τους δημοσιογράφους».

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.