ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Παρελθόν και επίσημα από τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας

Ο Νίκος Νιόπλιας πλήρωσε το... μάρμαρο για τη μέτρια πορεία των Κρητικών στο πρωτάθλημα

Ελληνικό πρωτάθλημα: Παρελθόν και επίσημα από τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας

Τίτλοι τέλους έπεσαν επίσημα στη συνεργασία του ΟΦΗ και του Νίκο Νιόπλια, με την ομάδα της Κρήτης να ανακοινώνει το μεσημέρι της Παρασκευής το διαζύγιο των δυο πλευρών.

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά από ενάμιση χρόνο στη τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, αποτελεί παρελθόν. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, τον Διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας Μηνά Λυσάνδρου, με τις δυο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία λύση της συνεργασίας.

Ο Νίκος Νιόπλιας πλήρωσε το… μάρμαρο για τη μέτρια πορεία των Κρητικών στο πρωτάθλημα ενώ ο αποκλεισμός σοκ από την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας να είναι το κύκνειο άσμα του Έλληνα προπονητή στη τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια!

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, γι’ αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.