Ελληνικό πρωτάθλημα: «Σέντρα» στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δύσκολες έξοδοι για Απόλλωνα και Λαμία σε Κρήτη, Βόλο αντίστοιχα

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Σέντρα» στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

«Σέντρα» στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Τα βλέμματα στρέφονται στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου Απόλλων Σμύρνης και Λαμία δίνουν τη δική τους μάχη για το ποιος θα πέσει απευθείας στη Super League 2, και ποιος θα… πάει με την ελπίδα στo μπαράζ υποβιβασμού.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 16:00 το μεσημέρι στον Βόλο, εκεί όπου ο ΝΠΣ θα υποδεχθεί τη Λαμία στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο». Αυτοί που… καίγονται για βαθμούς είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς, και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δώσουν ευκαιρία στον Απόλλωνα (16β) να πλησιάσει κι άλλο.

Στις 18:15 και αφού θα γνωρίζουμε ήδη το αποτέλεσμα στο Βόλο, «μεταφέρομαστε» στην Κρήτη εκεί όπου ο ΟΦΗ θα αναμετρηθεί με τον Απόλλων Σμύρνης, που επιθυμεί να κάνει «πορεία πρωταθλητισμού» να αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό.

Στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νίκαιας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε μια αναμέτρηση χωρίς ιδαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, πέραν του καλύτερου δυνατού πλασαρίσματος στην τελική κατάταξη της Super League.

Η 3η αγωνιστική των πλέι άουτ, θα ολοκληρωθεί με το ματς Παναιτωλικός – Ατρόμητος, που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο στις 20:30. Οι Περιστεριώτες θα ήταν ευχαριστημένοι με βαθμό ή βαθμούς, καθώς με αυτό τον τρόπο ενδεχομένως να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τη Λαμία που βρίσκεται στο -6.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ

  • 16:00 Βόλος – Λαμία COSMOTE SPORT 2
  • 18:15 ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης COSMOTE SPORT 3
  • 19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός NOVASPORTS PRIME
  • 20:30 Παναιτωλικός – Ατρόμητος COSMOTE SPORT 2

Η βαθμολογία της Super League

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.