Ελληνικό πρωτάθλημα: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των play out

Τελικός παραμονής ανάμεσα σε Ιωνικό και Λαμία

Ελληνικό πρωτάθλημα: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των play out

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στα πλέι άουτ της Super League με τη σημερινή (13/5, 20:00) 7η και τελευταία αγωνιστική.

Στο πρώτο ματς της ημέρας που άλλαξε ώρα και θα διεξαχθεί στις 17:00 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στη Νίκαια για τον «τελικό» παραμονής ανάμεσα σε Ιωνικό και Λαμία, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη ώστε να μείνουν στην κατηγορία και… να ρίξουν τους Φθιωτούς. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα και βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για την παραμονή.

Στη Βοιωτία ο Λεβαδειακός που έχει ήδη υποβιβαστεί στη Super League 2 θέλει να «αποχαιρετήσει» την κατηγορία με νίκη μπροστά τους φιλάθλους του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League:

17:00 | Παναιτωλικός-ΟΦΗ | CS2HD
20:00 | Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος | NS2HD
20:00 | Ιωνικός-Λαμία | CS1HD
20:00 | Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα | NS PRIME

Η βαθμολογία των πλέι άουτ της Super League:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΦΗ 38
Ατρόμητος 37
ΠΑΣ Γιάννινα 33
Αστέρας Τρίπολης 30
Παναιτωλικός 30
Λαμία 28
Ιωνικός 26
Λεβαδειακός 25

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.