ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική: Απίστευτη «γκάφα» από την ΕΠΟ – «Απέκλεισε» 4 διεθνείς παίκτες χωρίς να είναι στην πραγματικότητα τιμωρημένοι

Σημαντικό λάθος προέκυψε στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας

Εθνική: Απίστευτη «γκάφα» από την ΕΠΟ – «Απέκλεισε» 4 διεθνείς παίκτες χωρίς να είναι στην πραγματικότητα τιμωρημένοι

Μια απίστευτη γκάφα έκανε η ΕΠΟ, η οποία έβγαλε… τιμωρημένους τους τέσσερις παίκτες της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, χωρίς ωστόσο να έχουν συμπληρώσει το όριο καρτών.

Ειδικότερα πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ η επίσημη ενημέρωση από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας ανέφερε πως λόγω συμπλήρωσης δεύτερης κίτρινης κάρτας, στον αγώνα στην OPAP Arena δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Τελικώς όμως κάτι τέτοιο δεν είχε ισχύ. Οι παίκτες έπρεπε να είχαν 3 κάρτες για να τεθούν εκτός, κάτι που προφανώς αγωνιστικά με έναν τέτοιο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να επηρεάσει σε κάτι, όμως επηρεάζει τον σχεδιασμό του ομοσπονδιακού προπονητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμφίβολα έγινε ένας εντελώς λανθασμένος χειρισμός και έτσι οι Μάνταλος, Σιώπης, Τσιμίκας και Κουρμπέλης ενώ μπορούσαν να παίξουν με το Γιβραλτάρ αυτό δεν συνέβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.