ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ΕΠΟ δεν ανακοίνωσε διαιτητή για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Συνεχίζεται η προσπάθεια για ξένο

Η ΕΠΟ δεν ανακοίνωσε διαιτητή για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Τους διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανακοίνωσε η ΕΠΟ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον ρέφερι του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί ξένος της κατηγορίας Elite.

Η πρόθεση του Στιβ Μπένετ να ορίσει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου προκάλεσε την αντίδραση των Κιτρινόμαυρων και γενικά αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, έθεσε θέμα Μπένετ πλέον με δήλωσή του και λίγη ώρα μετά η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τα ματς της 5ης αγωνιστικής χωρίς να αναφέρει τίποτα για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται, επομένως, για οριστικό άδειασμα στον Μπένετ που είχε επιλέξει Έλληνα διαιτητή και παράλληλα επιβεβαίωση για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να βρεθεί ξένος της κατηγορίας Elite. Δεν είναι και εύκολο όπως φαίνεται, δεν είναι και απίθανο όμως, με το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (25/9) να είναι θετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.