ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ι.Γιοβάνοβιτς για το ΠΑΟ-ΑΕΚ: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στάθηκε τόσο στην κούραση όσο και στις αποφάσεις των παικτών του

Ι.Γιοβάνοβιτς για το ΠΑΟ-ΑΕΚ: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε στην πίεση των ποδοσφαιριστών του, στην κούραση τους και στις αποφάσεις που έπαιρναν στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να παίξει καλύτερα.

«Ήταν πολύ δυνατό ματς και σημαντικό. Είχαμε παραπάνω πίεση από την ΑΕΚ. Έτσι μου φάνηκε εμένα. Δεν παίρναμε εύκολες αποφάσεις.Ουσιαστικά ήταν από τα παιχνίδια που δεν θες να παίζεις. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε. Καταλαβαίνω τους παίκτες μου. Τους βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι δύσκολο πρόγραμμα γιατί έχουμε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη. Δεν ξέρουμε πόσο χρόνο έχουμε να ξεκουραστούμε. Η ανάλυση του σημερινού αγώνα θα μας βοηθήσει να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε ο Σέρβος κόουτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.