ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κ.Τσιμίκας: Η φωτογραφία που δημοσιοποίησε μετά τον τραυματισμό του

Ο Κώστας Τσιμίκας υπέστη κάταγμα κλείδας στο πρόσφατο ντέρμπι της Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ

Κ.Τσιμίκας: Η φωτογραφία που δημοσιοποίησε μετά τον τραυματισμό του

Ο Κώστας Τσιμίκας δημοσιοποίησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρέα με τα δυο σκυλιά του, με τον επίδεσμο που έχει στον ώμο να είναι εμφανής μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο Κώστας Τσιμίκας υπέστη κάταγμα κλείδας στο πρόσφατο ντέρμπι της Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ, με τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ-χαφ να αναμένεται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μάλιστα την ώρα που ο ίδιος αναρρώνει από τον σοβαρό του τραυματισμό, επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, στην οποία διακρίνεται ο επίδεσμος στον δεξιό του ώμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Τσίμι» στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς μέχρι να τραυματιστεί είχε πάρει φανέλα βασικού στην Λίβερπουλ, με τον ίδιο μάλιστα να έχει αρκετά καλή παρουσία με τους «ρεντς», ωστόσο την τύχη να του παίζει άσχημο παιχνίδι και να τον στέλνει στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.