ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Γερμανός Φέλιξ Μπιρχ θα είναι ο διαιτητής στον τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για την αυριανή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Γερμανός Φέλιξ Μπιρχ θα είναι ο διαιτητής στον τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο σπουδαίος Γερμανός ρέφερι Φέλιξ Μπιρχ, από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στον κόσμο εδώ και χρόνια, θα διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το όνομά του «έπαιζε» εδώ και μέρες ως βασικού υποψήφιου για να σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου και τελικά ο Φέλιξ Μπριχ είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για την αυριανή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό.

Ο 47χρονος Γερμανός ρέφερι, μπορεί να μην είναι πια διεθνής, εδώ και 1,5 χρόνο αφού έχει αποφασίσει να αφήσει το σήμα της FIFA, αλλά πρόκειται φυσικά για έναν από τους κορυφαίους διαιτητές των παγκόσμιων γηπέδων για τουλάχιστον μία 15ετία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.