ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα η απόφαση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού

Ποια γήπεδα είναι «φαβορί»

Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα η απόφαση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού

Η σημερινή (12.05 / 14:00) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναμένεται πάρει οριστική απόφαση για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 24 Μαΐου, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Εδώ και αρκετό καιρό, η ΕΠΟ αδυνατεί να βρει το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο “μεγάλος” αγώνας έχει κάνει το… γύρο της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου. Πανθεσσαλικό, ΟΑΚΑ, Λάρισα, Λαμία, Αγρίνιο, Ηράκλειο είναι κάποια από τα γήπεδα – πόλεις που έγινε προσπάθεια να φιλοξενήσουν την αναμέτρηση.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Φέτος, όμως είχαμε και την “επιλογή” του εξωτερικού. Αγγλία, Αυστραλία, Γερμανία, Αλβανία, Πολωνία, Ρουμανία αλλά και το ΓΣΠ της Κύπρου “έπαιξαν” για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με το τελευταίο “σενάριο” να “καίγεται” αφού η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει ότι ο αγώνας θα γίνει στη Λευκωσία (σ.σ. οι τοπικές Αρχές δεν έδωσαν το “ΟΚ”).

Και όλα αυτά, για ένα αγώνα που θα γίνει -όπως όλα δείχνουν- κεκλεισμένων των θυρών και με προσκλήσεις, αφού όλες οι πόλεις φοβούνται το ενδεχόμενο οπαδικών επεισοδίων.

Μετά από δυο αναβολές, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καλείται να συνεδριάσει σήμερα και να πάρει την απόφασή της, με το Πανθεσσαλικό να φαντάζει ως το γήπεδο που έχει το προβάδισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχυρή είναι και η υποψηφιότητα της Αλβανίας (Ελμπασάν Αρένα). Παράλληλα, η ΕΠΟ έχει λάβει θετική απάντηση από τις ομοσπονδίες της Ρουμανίας, της Πολωνίας και της Σερβίας. Το Βουκουρέστι πάντως φέρεται να έχει απορριφθεί από την ΑΕΚ λόγω… Λουτσέσκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.