ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Κύπελλο Ελλάδος: Επίσημο «άκυρο» και από τον Α.Μπέο για τελικό στο Πανθεσσαλικό

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά» αναφέρει η ανακοίνωση

Κύπελλο Ελλάδος: Επίσημο «άκυρο» και από τον Α.Μπέο για τελικό στο Πανθεσσαλικό

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στην ΕΠΟ για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απέστειλε την εξής απάντηση.

«Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας.

Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.